Locale Altele
Luni, 29 Aprilie 2024
Luni, 29 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ruxandra Dragomir și-a lansat la Satu Mare cartea „Tenis și armonie”
Veronica Hodas  - Luni, 9 Decembrie 2013

Fosta mare jucătoare de tenis, Ruxandra Dragomir a fost prezentă luni la Satu Mare unde și-a lansat cartea autobiografică „Tenis și armonie – Povestea vieții mele”, tipărită la editura „Trei”.

Ruxandra Dragomir este o fostă mare jucătoare de tenis din România, iar timp de patru ani, între 2009 și 2013 a fost președintele Federației Române de Tenis. Între anii 1990 și 2001 ea a câștigat nouă turnee internaționale de tenis de câmp la simplu, iar în lucrarea sa dezvăluie detalii spumoase din culisele carierei de sportiv care a culminat cu ocuparea locului 15 în ierarhia WTA.

Ruxandra mai vorbeşte în volumul său despre viaţa personală şi profesională, unde dezvăluie detalii din culisele carierei sale spectaculoase.

„Cartea este doar o povestioară a vieții mele, exact așa cum a fost ea și poate nu cum mi-aș fi dorit să fie. Sportul mi-a oferit multe momente frumoase în viața mea, toate aceste lucruri le-am descris în această carte. Această carte a fost dedicată în primul rând tatălui meu care a avut un rol foarte important în viața mea. Am scris în cartea mea un motto pe care l-am inventat „Când începi un lucru și acel lucru îți face plăcere, când plăcerea devine pasiune, iar pasiunea se transformă în carieră ești din nou montat să mergi pe același drum, chiar dacă într-o altă formă”.

La evenimentul care a avut loc la restaurantul „Daemi” au participat președintele Organizației Județene a Partidului Mișcarea Populară, Laura Bota, președintele Organizației Județene de Femei a Partidului „Mișcarea Populară” Simona Dărăban, directorul executiv al Direcției pentru Cultură a județului Satu Mare, George Vulturescu, consilierul în Direcția pentru Cultură a Județului Satu Mare, Gheorghe Toduț.

2080 vizite
Distribuie pe